Allavaror.se samlar produkter från olika butiker på nätet så det ska bli enklare för dig som besökare att hitta produkter på ett snabbt och smidigt sätt. När du hittat en produkt som du vill veta mer om så klickar man bara på knappen "Till butik" så öppnas ett nytt fönster till butiken som säljer just den valda produkten. Väl inne i butiken kan du handla eller söka vidare. Observera att Allavaror.se inte säljer några produkter utan endast länkar vidare till butikerna som säljer produkterna. Allavaror.se kan inte heller garantera att produkterna finns i lager hos den anslutna butiken.

Tjänsten innebär att du snabbt och enkelt ska kunna hitta produkter på nätet, jämföra priser. Antingen kan du söka direkt efter produkten i vår stora sökmotor. Om du inte vet exakt vad du ska söka på kan du shoppa runt på sidan genom att klicka dig fram genom intressanta produktkategorier.

Kontakt Eftersom Allavaror.se inte säljer några produkter så hänvisar vi alla frågor rörande produkter till den butiken som saluför just den utvalda vara.

Butiksinnehavare Är du ute efter att få dina varor sökbara på på Allavaror.se eller om du har synpunkter på hur sidan kan bli bättre så kan du kontakta oss på [email protected]

Företags och adressuppgifter Semsab AB
Box 239
135 27 Tyresö
Sverige